loader image

CARI KEDAI SAYA

=

AKAUN SAYA

CARI KEDAI SAYA

=

AKAUN SAYA

ADAKAH LAMAN WEB WWW.ARABIANOUD.MY MENAWARKAN PEMBAYARAN SELAMAT?

Ya, semua maklumat yang berkaitan dengan pesanan anda, dan transaksi pembayaran dalam talian anda dengan kad bank khususnya, adalah selamat sepenuhnya. Beli dalam talian dengan penuh selamat.
Di laman web kami, jika anda memilih untuk membayar sekarang, maklumat kad bank anda dihantar terus dalam mod disulitkan (protokol SSL) kepada Penyedia Pembayaran Selamat yang memeriksa pelayan bank untuk mengelakkan penyalahgunaan dan penipuan, dan memberikan kuasa pembayaran tersebut kepada Arabian Oud. Arabian Oud tidak memiliki nombor kad yang telah anda masukkan.
Sekiranya anda tidak mahu membuat pesanan melalui laman web, anda boleh memesan melalui telefon, jika anda mahu, di 0060321101855.

Penggunaan

Maklumat ini membolehkan kami memahami anda dengan lebih baik dan memberi anda tawaran yang diperibadikan untuk produk yang kami dan rakan kongsi kami tawarkan, sesuai dengan pilihan anda.
Melalui penggunaan kuki, kami dapat meningkatkan prestasi Laman web dan memaparkan maklumat di Laman web kami dan laman web lain.
Pemeriksaan juga dilakukan untuk tujuan keselamatan Laman web dan transaksi.

Penerima

Maklumat ini dibekalkan kepada kedai Arabian Oud kami dan kepada pasukan ibu pejabat kami untuk tujuan pengurusan program kesetiaan kami, dalam semua keadaan yang perlu untuk kami memberi anda perkhidmatan yang diminta.
Bergantung pada pilihan yang telah anda nyatakan, beberapa maklumat ini (mis. sejarah pembelian, profil) mungkin dibekalkan kepada rakan kongsi kami untuk membolehkan mereka memberikan tawaran yang diperibadikan kepada anda.

Pilihan dan hak anda

BAGAIMANA BOLEH SAYA MENGHENTIKAN LANGGANAN BULETIN, MENGURUS PILIHAN KOMUNIKASI PROMOSI DAN PENGIKLANAN BERSASAR?

Anda mempunyai pilihan untuk menyertai senarai e-mel kami dan bersetuju untuk menerima maklumat pemasaran dan maklumat promosi daripada kami. Anda boleh menarik balik pilihan komunikasi promosi yang telah dilakukan pada bila-bila masa dengan menghubungi khidmat pelanggan Arabian Oud:

Melalui e-mel dengan menulis ke: [email protected]

Komunikasi elektronik: anda juga boleh mengklik pada pautan hentikan langganan yang muncul dalam e-mel promosi kami atau dengan membalas “BERHENTI” kepada sms dan / atau e-mel yang telah anda terima pada bila-bila masa

Harap maklum bahawa walaupun anda berhenti melanggan komunikasi promosi, kami mungkin terus menghantar surat, panggilan dan / atau e-mel bukan promosi kepada anda, seperti yang berkaitan dengan akaun atau transaksi semasa anda.

NOTIS KUKI ARABIAN OUD

APA ITU KUKI”?

“Kuki” ialah istilah umum yang menetapkan fail teks yang disimpan dalam ruang khusus pada pemacu keras terminal (cth: Komputer, tablet, telefon pintar, dsb.) milik pengguna media (Internet, aplikasi, dsb.), semasa melihat kandungan atau iklan dalam talian. Fail Kuki ini membolehkan pengeluar mengenal pasti terminal kuki didaftarkan dan dapat menjejaki aktiviti pengguna media, dan mengingati maklumat seperti pilihan pengguna atau maklumat yang sebelumnya dimasukkan oleh pengguna dalam borang di media, semasa tempoh sah atau pendaftaran Kuki. Beberapa Kuki sangat penting untuk penggunaan media, ada yang membenarkan anda mengoptimumkan dan memperibadikan kandungan yang dipaparkan, dan yang lain pula, akhirnya, untuk memaparkan iklan.

Kuki tidak mengenal pasti pengguna secara langsung, tetapi mengenal pasti pelayar atau terminal.

Maklumat yang berkaitan dengan kandungan yang dilihat pada medium dihubungkan secara langsung dengan pengecam yang terkandung dalam Kuki. Apabila pengguna menyemak imbas medium, pengecam ini dikaitkan dengan paparan halaman, serta lebih meluas dengan laluan pada medium dan interaksi (bilangan klik sebagai contoh): adalah mungkin untuk mengikuti penyemakan imbas pengguna yang sama di media.

Penggunaan Kuki membolehkan data navigasi dikaitkan dengan profil pengguna tanpa mengira terminal yang digunakan, terima kasih kepada teknologi pertukaran kuki yang dilaksanakan oleh rakan kongsi yang menerbitkan Kuki ini, biasanya agensi komunikasi atau penyedia perkhidmatan pengiklanan digital, supaya perjalanan pengguna boleh diikuti tanpa mengira media atau terminal yang digunakan.

APAKAH KUKI YANG DIGUNAKAN DI LAMAN WEB www.arabianoud.my ?

Apabila anda bersambung ke Laman Web kami, kami mungkin perlu memasang empat jenis Kuki dalam Terminal anda:

Kuki teknikal untuk membolehkan anda menavigasi di laman web, memastikan keselamatan laman web dan membolehkan anda mengakses pelbagai produk dan perkhidmatan di laman web.

Kuki keselamatan pembayaran dalam talian untuk mengelakkan penipuan pembayaran.

Kuki ukuran audiens membolehkan kami menyusun statistik trafik, membandingkannya dengan laman web lain dan memutuskan tindakan (seperti menghantar e-mel kepada anda)

Kuki pengiklanan membenarkan kami, serta pihak ketiga, untuk memaparkan iklan di laman web ini dan lain-lain yang disesuaikan dengan profil anda yang ditubuhkan oleh gabungan data antara tabiat penyemakan imbas anda dan data daripada pangkalan data pelanggan Arabian Oud dan pihak ketiga

Kuki perkongsian membolehkan anda berkongsi kandungan dari laman web kami dengan orang lain atau untuk memberitahu orang lain ini perundingan anda atau pendapat anda mengenai kandungan di laman web