loader image

CARI KEDAI SAYA

=

AKAUN SAYA

CARI KEDAI SAYA

=

AKAUN SAYA

PENGHANTARAN DI MALAYSIA

APAKAH KOS UNTUK MENERIMA PESANAN SAYA?

Penghantaran percuma adalah seperti berikut:

Penghantaran standard ke Malaydia adalah percuma.

Kami akan menghantar produk anda ke mana-mana di Malaysia. Semua pesanan di Malaysia dihantar menggunakan Pos Malaysia, JNT,NinjaVan atau pun DHL Ecommerce.

Untuk penghantaran ke Asia dan ke serata dunia, sila layari laman Penghantaran Antarabangsa.

BILAKAH SAYA AKAN MENERIMA PESANAN SAYA?

Pesanan boleh mengambil sehingga 5 hari untuk diproses, dibungkus dan dihantar. Sila ambil maklum penghantaran hanya dibuat dari Isnin hingga Jumaat sahaja.

APAKAH POLISI PENGEMBALIAN SEMULA, PERTUKARAN, DAN BAYARAN BALIK?

Kami ingin memastikan anda menemui produk yang sempurna, jadi jika berlaku apa-apa, kami akan membuat bayaran balik atau pertukaran (bergantung kepada stok) dalam masa 14 hari jika produk itu layak ditukar atau dibayar balik, yang tertakluk kepada budi bicara kami. Pesanan di atas talian tidak boleh dikembalikan ke kedai dan sebaliknya. Sila pastikan item berada dalam keadaan original, jika tidak, kami tidak boleh menerimanya. Kami tidak menyediakan label pengembalian semula secara percuma. Pembayaran balik akan dilakukan mengikut cara pembayaran awal.

Untuk melakukan pertukaran atau pengembalian semula:

Pengguna tetamu: sila hantar emel kepada [email protected] dengan nombor pesanan 03-21101855 sebab pengembalian semula dan kami akan menghubungi anda dengan segera dengan arahan untuk pengembalian semula.

Pengguna akaun: Log masuk dan pergi ke laman ‘My Account’ dan kemudian ‘Refund Requests’. Kami akan menghubungi anda semula dengan arahan untuk pengembalian semula.

Untuk lebih maklumat mengenai pengembalian semula dan pertukaran sila layari laman T&S kami.